مجله جالب ناک

  • ۰
  • ۰

قورمه سبزی یکی از قدیمی‌ترین و اصیل‌ترین غذاهای ایرانی است. خورشت قورمه سبزی یک خورشت بسیار محبوب و پرطرفدار است. قورمه سبزی غذایی پرخاصیت و مقوی است و سبزی قورمه سبزی از اجزا اصلی این غذای لذید و پرطرفدار است. قورمه شبزی غذایی است که نخوردن و چشم‌پوشی از آن کار سخت و دشوار است. افرادی که رژیمی لاغری دارند می‌توانند با استفاده از طرز تهیه قورمه سبزی رژیمی به سادگی قورمه سبزی را پخته و در وعده‌های غذایی خود استفاده کنند.

طرز تهیه قورمه سبزی رژیمی چیست ؟!

طرز تهیه قورمه سبزی رژیمی بسیار ساده است که در ادامه معرفی می‌کنیم. مواد لازم برای طرز تهیه قورمه سبزی رژیمی برای چهار نفر عبارتند از:

  • نیم کیلو سبزی قورمه سبزی
  • یک سوم لیوان لوبیا قرمز
  • دویست گرم گوشت مغز ران گوسفند با قلم یا راسته بی‌استخوان گوساله و بدون چربی
  • یک عدد پیاز با اندازه کوچک
  • دو عدد لیمو عمانی
  • روغن به مقدار کم
  • نمک به میزان مورد نیاز
  • فلفل به میزان مورد نیاز
  • زردچوبه به میزان مورد نیاز

 

مراحل طرز تهیه قورمه سبزی رژیمی به صورت زیر است:

مرحله اول

برای شروع و در مرحله اول از طرز تهیه قورمه سبزی رژیمی باید پیاز را پوست کنده، بشویید و ریز خرد کنید.

مرحله دوم

در این مرحله از طرز تهیه قورمه سبزی رژیمی پیاز‌هایی را که ریز خرد کردید را همراه با گوست با مقدار کمی روغن تفت دهید.

مرحله سوم

لوبیا قرمز را که از قبل برای از بین رفتن نفخ آن خیس کردید را روی حرارت گاز بگذارید تا بجوشد و بعد از اینکه جوشید آب اضافی آن را خارج کنید.

مرحله چهارم

سبزی قورمه سبزی که شامل سبزی تره، سبزی گشنیز، سبزی جعفری، سبزی شنبلیله و اسفناج است را به خوبی پاک کنید و سپس سبزی‌های پاک شده را بشویید و در یک آبکش قرار دهید تا آب سبزی‌ها برود. سپس سبزی‌ها را ریز خرد کنید. (سبزی را ساطوری کنید.) سبزی‌های خرد شده را با مقدار کمی روغن تفت دهید. سبزی را در حدی تفت دهید که آب سبزی کشیده شده و کمی تفت بخورد اما رنگ سبزی قورمه سبزی سیاه نشود.

مرحله پنجم

در این مرحله از طرز تهیه قورمه سبزی رژیمی لوبیا قرمز، گوشت و پیاز تفت خورده، فلفل، زردچوبه، سبزی تفت داده شده و دو عدد لیمو عمانی که برای خارج شدن مزه آن‌ها سوراخ شده‌اند را با هم همراه با آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله گاز می‌گذاریم تا بپزند و خورشت قورمه سبزی جا بیفتد. بعد از اینکه گوشت شما نیم‌پز شد به اندازه کافی نمک و در صورت تمایل کمی آبلیمو را نیز اضافه کنید. اگر نمک را از ابتدا به خورشت خود اضافه کنید موجب سفت شدن گوشت شما می‌شود.https://www.ghafaridiet.com/article

  • ۰۰/۱۲/۱۹
  • مجله جالب ناک

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی