از جمله غذاهای سنتی ایرانی که خاستگاهش به استان قزوین برمیگردد قیمه نثار است که در استان قزوین ادویه مخصوص آن هم فروخته میشود. به دلیل مواد اولیهای که در پخت این غذای محبوب و پرطرفدار بکار برده میشود، سرشار از خاصیت و مواد مغذی بوده و همچنین طعم دلچسبی دارد. با توجه به ظاهر شیک و مجلسی قیمه نثار، در بیشتر مراسمات این غذا را در کنار سایر غذاها سرو میکنند.
مواد لازم تهیه قیمه نثار برای چهار نفر
این غذای خوش رنگ و لعاب قزوینی را میتوانید با گوشت مرغ هم درست کنید، اما روش مرسوم پخت آن با گوشت گوسفندی است. در ادامه مواد لازم برای تهیه قیمه نثار، به تعداد چهار نفر را ذکر کردهایم که شما با توجه به تعداد مهمانانتان میتوانید مقدار مواد را کم یا زیاد کنید.
مواد لازم
برنج چهار یا پنج پیمانه
گوشت گوسفندی یا گوساله نیم کیلوگرم
خلال بادام یک پیمانه
خلال پسته یک پیمانه
پیاز یک یا دو عدد
پودر هل دو قاشق چایخوری
پودر دارچین دو قاشق چایخوری
روغن به مقدار لازم
زرشک قرمز یک پیمانه
گلاب یک پیمانه
نمک به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجهفرنگی سه یا چهار قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده به مقدار لازم
شکر یک یا دو قاشق غذاخوری
مواد لازم تهیه قیمه نثار برای چهار نفر
این غذای خوش رنگ و لعاب قزوینی را میتوانید با گوشت مرغ هم درست کنید، اما روش مرسوم پخت آن با گوشت گوسفندی است. در ادامه مواد لازم برای تهیه قیمه نثار، به تعداد چهار نفر را ذکر کردهایم که شما با توجه به تعداد مهمانانتان میتوانید مقدار مواد را کم یا زیاد کنید.
مواد لازم
برنج چهار یا پنج پیمانه
گوشت گوسفندی یا گوساله نیم کیلوگرم
خلال بادام یک پیمانه
خلال پسته یک پیمانه
پیاز یک یا دو عدد
پودر هل دو قاشق چایخوری
پودر دارچین دو قاشق چایخوری
روغن به مقدار لازم
زرشک قرمز یک پیمانه
گلاب یک پیمانه
نمک به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجهفرنگی سه یا چهار قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده به مقدار لازم
شکر یک یا دو قاشق غذاخوری
- ۰۰/۱۲/۲۱