مجله جالب ناک

  • ۰
  • ۰

معرفی 5 پادکست معروف فارسی

این روزها بازار پادکست حسابی داغ است. اگرچه پادکست در کشور ما راهی طولانی برای پیشرفت در پیش دارد، پادکست‌های خوب و باکیفیت کم نیستند. در این مطلب، معروف‌ترین پادکست‌های ایرانی را معرفی می‌کنیم؛ پادکست‌هایی که در سال‌های اخیر توانسته‌اند مخاطبان زیادی را به خود جلب کنند. اگر این روزها شنیدن پادکست بخشی از فعالیت روزمره‌ شماست، مطلب امروز را از دست ندهید.

امروزه پادکست‌ها به منابع مطالعاتی و سرگرمی ما اضافه شده‌اند و هرکسی مطابق نیاز و سلیقه‌اش می‌تواند پادکست‌های مختلفی را پیگیری کند. قطعا این فهرست شامل همۀ بهترین‌ها نیست؛ اما در انتخاب پادکست‌ها سعی شده در هر زمینه‌ای بهترین‌ها معرفی شوند. این پادکست‌های معرفی‌شده در اپلیکیشن‌های رایج پادگیر برای استفاده در دسترس قرار دارند، مانند Castbox ،Apple Podcasts ،Google Podcasts ،Spotify شنوتو، و ناملیک.

 

۱. رادیو راه

مجتبی شکوری را بیشتر در برنامه تلویزیونی کتاب‌باز دیده‌ایم و عمده شهرت او نیز به‌خاطر حضور در همین برنامه است. او کارشناسی مکانیک و دکتری علوم سیاسی دارد. منتها کار و مهارت جالبش به رشته تحصیلی‌اش مربوط نمی‌شود. شکوری زیاد کتاب می‌خواند، خیلی فکر می‌کند و خوب حرف می‌زند. موضوعاتی‌ که او در پادکست‌هایش مطرح می‌کند همگی با هدف درک و شناخت بهتر خودمان و جهانی است که در آن زندگی می‌کنیم، موضوعاتی مانند عشق، مرگ، نبوغ، رضایت درونی، جنگ و مسیر زندگی. هر اپیزود یکی از این موضوعات را شرح می‌دهد.

از ویژگی‌های مثبت رادیو راه این است که منابعی را که برای هر اپیزود استفاده می‌کند در اختیار مخاطب قرار می‌دهد. اجرای پادکست را به‌صورت تک‌نفره خود مجتبی شکوری انجام می‌دهد. کارگردان صوتی‌اش هم محسن رحمانی است. می‌توان گفت از لحاظ کیفیت صدا و کار گرافیکی این پادکست از کیفیت لازم برخوردار است.

اگر به‌دنبال تجربه آرامش و پذیرش بیشتری در زندگی هستید، دکتر شکوری در رادیو راه کمکتان خواهد کرد.

 

 

۲. رادیو ساگا

دنیای قصه‌ها و افسانه‌ها همیشه جالب و شنیدنی است، جایی که ما را از واقعیت مکان و زمانی که در آن هستیم دور می‌کند. در دنیای قصه‌ها، نشد وجود ندارد. شاید هم همین دلیل جذابیت قصه‌ها باشد. اینکه پر از اتفاقات عجیب و ناشناخته است.

در رادیو ساگا حسین رضوی ما را با افسانه‌ها و اسطوره‌هایی از سرزمین‌های دور آشنا می‌کند، سرزمین‌های پررمزورازی مانند یونان، هند، ژاپن و آمریکای جنوبی. راوی رادیو ساگا لحن خوبی برای روایت قصه‌ دارد. اصلا قرار نیست با گوش‌دادن آن به خواب برویم. برعکس، هرچه بیشتر می‌شنویم، بیشتر برای شنیدن ادامه داستان کنجکاو می‌شویم!

اگر به دنیای قصه‌ها و افسانه‌ها علاقه‌مندید، رادیو ساگا پیشنهاد ما به شماست.

 

 


 

۳. چنل‌بی

پادکست چنل‌بی نسبت به سایر پادکست‌های محبوب ایرانی قدیمی‌تر است. این سابقۀ بیشتر، این مجموعه را به یکی از حرفه‌ای‌ترین و معروف‌ترین پادکست‌های ایرانی تبدیل کرده است. سنگ‌بنای اول این پادکست را علی بندری گذاشته است. او در حال حاضر با تیمی مجرب مجموعه چنل‌بی را هدایت و اجرا می‌کند.

در چنل‌بی، داستان‌هایی واقعی را می‌شنویم که در رسانه‌های معتبر انگلیسی‌زبان چاپ شده‌اند. روایت جذاب علی بندری شما را میخکوب شنیدن قصه می‌کند. چنل‌بی علاوه‌ بر قراردادن اپیزودها در پادگیرهای مختلف، سایت ChannelbPodcast.com را نیز برای ارائه اپیزودها و البته کلی مطلب و آموزش مفید در زمینه تولید پادکست راه‌اندازی کرده است.

اگر به تولید پادکست علاقه دارید، رصدکردن اپیزودها و سایت چنل‌بی در ساخت پادکست خوب کمکتان می‌کند.

 

 

 

 

 

۴. بی‌پلاس

بی‌پلاس پادکست دیگری از علی بندری و تیم مجرب اوست. در این پادکست، او و همکارانش خلاصه‌ای از کتاب‌های غیرداستانی را به مخاطب معرفی می‌کنند. در هر قسمت این پادکست، یک کتاب بررسی می‌شود. خلاصه و توضیحاتی که درمورد هر کتاب ارائه می‌شود با هدف معرفی و تشویق مخاطب به کتابخوانی است.

با این معرفی متوجه می‌شویم آیا کتاب برای ما مناسب است؟ آیا به ذائقه کتابخوانی ما می‌آید؟ یا اصلا لازم هست این کتاب را بخوانیم؟ به همین دلیل، نگران نباشید که گوش‌دادن این پادکست همه کتاب را لو بدهد یا بخواند. اطلاعاتی تکمیلی نیز در سایت بی‌پلاس به آدرس BplusPodcast.com در اختیار مخاطبان است.

اگر اهل مطالعه‌اید، بی‌پلاس در انتخاب کتاب‌های مناسبِ احوالات‌تان کمکتان می‌کند.

 

۵. کتابگرد

کتابگرد پادکستی کتاب‌محور است. در این پادکست، قرار نیست کتاب‌هایی به انتخاب سازنده آن معرفی یا خوانده شود. کتابگرد به‌سراغ افراد معروفی که عاشق کتاب‌اند می‌رود و با آنها درمورد کتاب‌ها حرف می‌زند. در این بین، مهمانان هر قسمت کتاب‌های موردعلاقه‌شان را نیز معرفی می‌کنند. حامی پادکست کتابگرد اپلیکیشن طاقچه است که خود کتابخانه‌ای الکترونیک است.

اگر عشق کتاب و کتابخوانی دارید، این پادکست حال شما را خوب می‌کند.


 


 


 

  • ۰۰/۱۲/۰۴
  • مجله جالب ناک

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی